Hoş Geldin Ziyaretçi, Şu anda siteye giriş yapmamış görünüyorsunuz. Site kullanımı hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.

Üye olduysanız ve şifrenizi kaybettiyseniz Şifremi Kaybettim adresini kullanabilir , Yada Daha Farklı Sorunlar İçin Site Yetkilisi ile İletişime Geçebilirsiniz.

Botech Nero 2 TurkVod

Kartalturan

Yeni Üye
Katılım
12 Eki 2019
Mesajlar
5
Reaction score
1
Puanları
3
Merhaba arkadaşlar bende botech nero 2 var içinde TurkVod kurulu gelmişti çalışıyordu fakat bugün kapatılmış kullanamıyorum. Linux da sorunu nasıl çözebilirim? Ya da TurkVodu nasıl tekrardan yüklerim. Yardımcı olursanız sevinirim.
 

osmanke

BELKİ SARAYIMIZ YOKTU AMA BİZ HEP KRAL,DIK
Yönetici
Kurucu
Katılım
7 Haz 2019
Mesajlar
1,804
Reaction score
3,642
Puanları
113
Yaş
56
Konum
TR,İSTANBUL
Web sitesi
turkvod.com
Merhaba arkadaşlar bende botech nero 2 var içinde TurkVod kurulu gelmişti çalışıyordu fakat bugün kapatılmış kullanamıyorum. Linux da sorunu nasıl çözebilirim? Ya da TurkVodu nasıl tekrardan yüklerim. Yardımcı olursanız sevinirim.
bu bölümde aradıklarını bulabilirsin http://turkvod.com/forum/forums/kodi-xmbc-kurulum-ve-bilgiler.13/
ayrıca youtube,den bu videoyu izleyerek bilgi sahibi olabilirsin.
Botech Nero 2 Linux Hd Uydu Alıcı - Tanıtım ve İnceleme Videosu
 

Kartalturan

Yeni Üye
Katılım
12 Eki 2019
Mesajlar
5
Reaction score
1
Puanları
3
bu bölümde aradıklarını bulabilirsin http://turkvod.com/forum/forums/kodi-xmbc-kurulum-ve-bilgiler.13/
ayrıca youtube,den bu videoyu izleyerek bilgi sahibi olabilirsin.
Botech Nero 2 Linux Hd Uydu Alıcı - Tanıtım ve İnceleme Videosu
Başkan bu videoyu izledim o dediğin sayfalara baktım ama sorunu çözemedim. Linux ilk defa kullandığım için yükleme bilmiyorum kodi yok cihazda webtv diye bir şey var onun içinde TurkVod var ama 2 gündür çalışmıyor. Önceden çok stabildi belgesel dizi film izleyebiliyordum. Şimdi veri bulunamadı diyor.
 

osmanke

BELKİ SARAYIMIZ YOKTU AMA BİZ HEP KRAL,DIK
Yönetici
Kurucu
Katılım
7 Haz 2019
Mesajlar
1,804
Reaction score
3,642
Puanları
113
Yaş
56
Konum
TR,İSTANBUL
Web sitesi
turkvod.com
Az önce açtım hem kodiyi hemde içindeki turkvod,u windows,dan çalışır durumda biraz sıkıntı var ama çalışıyor sanırım internet hızından dolayı internete müdahale ediyorlar şu sıralarda yavaşlamış durumda bazı yayınlara engelleme var ama turkvod çalışıyor bu cihazı kullanmadım ama linklerini görebiliyorsan bu verdiğim linleri yazarsan yeniden kurulacak,tır video,yu iyi izle birebir uygula yapamassan eğer aldığın yere götür yeniden kursunlar turkvod genelde kodi içinde kurulur eğer kodi yoksa indirmeye çalış yapamıyorum diyorsan dediğim gibi cihazı aldığın yere götür kursunlar yok internetten aldıysan eğer istanbuldaysan karaköyde yüksek kaldırımda eksen uydu var yani yukarıdaki video,yu çekenler belki 20,30 tl verirsin ayarlarlar. aşağıdaki linkler en güncel olanıdır youtubede kodinin nasıl kurulacağına dair videolar var kodi bölümünde yüklediğim video var aşağıdaki linke tıklamayacaksın cihazın içine yazacaksın.
LİNK BURADA:
altdosya:.trvod
Absolut Link : http://absolut-kodi.com/repo/
altdosya:.repo
KODI ADDONS - Kalıcı Güncelleme
Bu yayın mevcut çalışan Kodi eklentilerine göre düzenli olarak güncellenmektedir.
 

Kartalturan

Yeni Üye
Katılım
12 Eki 2019
Mesajlar
5
Reaction score
1
Puanları
3
bende Anlamadım ama düzeldi bazı uygulamalar silindi. Galiba firmada güncelleme meydana geldi.
 

osmanke

BELKİ SARAYIMIZ YOKTU AMA BİZ HEP KRAL,DIK
Yönetici
Kurucu
Katılım
7 Haz 2019
Mesajlar
1,804
Reaction score
3,642
Puanları
113
Yaş
56
Konum
TR,İSTANBUL
Web sitesi
turkvod.com
bazen cihazlar kaldırmayabiliyor fişten çıkarıp takmak gerekiyor uygulamaların versiyonlarına bakabilirsen güncelleme olup olmadığını takip etanlarsın arasıra buralara gir bak takip et .
 

Kartalturan

Yeni Üye
Katılım
12 Eki 2019
Mesajlar
5
Reaction score
1
Puanları
3
bazen cihazlar kaldırmayabiliyor fişten çıkarıp takmak gerekiyor uygulamaların versiyonlarına bakabilirsen güncelleme olup olmadığını takip etanlarsın arasıra buralara gir bak takip et .
Maalesef linux hakkında bilgim fazla yok hemde uygulamaya girince her hangi bir sürüm notu yer almıyor. İnş linux hakkında biraz bilgi öğrenirsem çözeceğim sıkıntıları.
 

osmanke

BELKİ SARAYIMIZ YOKTU AMA BİZ HEP KRAL,DIK
Yönetici
Kurucu
Katılım
7 Haz 2019
Mesajlar
1,804
Reaction score
3,642
Puanları
113
Yaş
56
Konum
TR,İSTANBUL
Web sitesi
turkvod.com
bence sen video,yu iyi izlememişsin burada yazılım güncelleme bölümü var eğer otomatik güncelleme yoksa kendin güncelliyorsun cihazı bak bu linkte nasıl yapıldığını gösteriyor
1,2,cisi uygulamalar bölümünden istediğin uygulamayı cihazına yükleyebilirsin yani kodiyi buradan yada ayarlar bölümünden indirebilirsin tipkı pc,de tarayıcıya herhangi birşey yazar gibi bununda mutlaka indirmek için bir tarayıcı ink bölümü vardır ben video,nun kısa bir bölümünü izledim bunlar çok basit kurulumları kolay cihazlar bir android box veya çok pahalı olan bir wu bir dreambox cihazlar gibi değil çok pahalı olmasına karşın çok,da karmaşık yapıları vardır tabii bu işin ustası olmuşlar hariç onlara çocuk oyuncağı gibidir bu yeni çıkan ve stabil çalışan güzel bir cihazdır başarılar kolay gelsin.
 

Kartalturan

Yeni Üye
Katılım
12 Eki 2019
Mesajlar
5
Reaction score
1
Puanları
3
Başkan ben o videoyu almadan aldıktan sonra sen dediğinde olmak üzere 3 kez izledim. Fakat şöyle bir durum var benim ücretli üyeliğim olduğu için ben o güncellemeleri yapamıyorum başka bir güncelleme yapıyorum o da son sürüm. Uygulama yükleme bölümüne de baktım denedim hatta sınırlı uygulama yükleyebiliyorsun onların içinde kodi yok. Aldığım firmaya yazdım kodi yükleyemezsiniz dedi. Ama firmayla konuştuktan 2 gün sonra TürkVodu onlar mı yaptı bilmiyorum ama düzeldi. Fakat benim müdahelemi engelleyen bir yapı var üzerinde.
 

osmanke

BELKİ SARAYIMIZ YOKTU AMA BİZ HEP KRAL,DIK
Yönetici
Kurucu
Katılım
7 Haz 2019
Mesajlar
1,804
Reaction score
3,642
Puanları
113
Yaş
56
Konum
TR,İSTANBUL
Web sitesi
turkvod.com
ücretli üyelik derken iptv ve Cccam varmı ve bu üyeliğinin verilen kullanıcı adı,şifre ve adreslerini biliyorsan bir kenara yaz silinsede tekrar aynı yerlere girebilirsin yok yapamam dersen ancak aldığın yere her seferinde gidip onlara yaptırman gerekli buda senin için extradan külfet ve zaman kaybı demektir .güncellemeler hakkında belki bazı bölümler kapalıdır örneğin adroid iptv box cihazların içinde uygulamalar veya ayarlar bölümünde bilinmeyen kaynaklar bölümünü aktif etmen gerekiyor yoksa aradığın veya yüklemeye çalıştığın şeyleri indiremeyebiliyorsun bunda,da aynı şey olabilir velev,ki sen cihazı tanımadığın için vede onlar bu uygulamalara kısıtlama koymuş olabilirler,ki sen güncelleme yapıp serverleri silmeyesin diye.
 

digisis

TurkvodForum Usta Üye
Yeni Üye
Katılım
18 Tem 2020
Mesajlar
46
Reaction score
507
Puanları
83
Nero2 cihaz için güncelleme web adresi bulamıyorum videodaki web adresi çalışmıyor
 

fuzuli

Yeni Üye
Katılım
11 May 2021
Mesajlar
4
Reaction score
1
Puanları
3
Yaş
37
Botech nero2'de mach adresi değiştirmek için kod veya tuş kombinasyonu mevcutmudur?
Bu cihaza güncel bir yazılım yükleme yapabilirmiyiz?
 
Üst Alt