Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyuru forum hakkında

Karakus

Admin
Staff member
Admin
Website
turkvod.com
Değerli dostlarım Form'un güncellenmesinden dolayı bir kaç gündür formumuz stabil değildi hataları minımun seviye indirme için 2 gündür gece gündüz çalışmaktayım.bu arada yazılan mesajlar silindi bu konuda sizlerden hakklarınız helal ediniz.forum şuan stabil hala geldi hepinize selam eder hayırlı forumlar dilerim.

Değerli dostlarım Form'un güncellenmesinden dolayı bir kaç gündür formumuz stabil değildi hataları minımun seviye indirme için 2 gündür gece gündüz çalışmaktayım.bu arada yazılan mesajlar silindi bu konuda sizlerden hakklarınız helal ediniz.forum şuan stabil hala geldi hepinize selam eder hayırlı forumlar dilerim.

Merhaba hocam
Sorun giderildi diyorsun bilmiyorum bendenmi kaynaklı beden işaretine basınca sayfa açılmıyor sayfayı yenilersek açılıyor birde yazılar tam okunmuyor beni aydınlatırsanız sevinirim başarılar dilerim iyi günler

Merhaba hocam
Sorun giderildi diyorsun bilmiyorum bendenmi kaynaklı beden işaretine basınca sayfa açılmıyor sayfayı yenilersek açılıyor birde yazılar tam okunmuyor beni aydınlatırsanız sevinirim başarılar dilerim iyi günler
forumda register admin mod misafir olarak yaptığım teslerde şuan herhangi bir sıkıntı yok forumda ayrıca gizli linkler için like basıldıktan sonra f5 yapmanız gerekiyor..

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Register

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Register now
Log in

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Log in