Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Son Dakika Haber Çanakkale, Biga'da 4,6 büyüklüğünde deprem

Karakus Çevrimdışı

Karakus

Admin
Yönetici
Kurucu
31 May 2019
2,705
34,057
113
TÜRKİYE

Çanakkale'de 4,9 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve çevre illerde de hissedildi​






Çanakkale'nin Yenice ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Çanakkale'nin yanı sıra İstanbul, Bursa, Balıkesir, Edirne ve Tekirdağ'da da hissedildi. Deprem sonrası İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Çevre illerden de deprem hissedilmiştir. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur" ifadelerini kullandı. Öte yandan Bursa'da deprem sırasında yaşadığı panik nedeniyle 2. kattan atlayan bir kişi hayatını kaybetti.​


Çanakkale'nin Yenice ilçesinde saat 21.38'de 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul ve Bursa gibi çevre illerde de hissedildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan ( Afad ) yapılan açıklamada deprem, yerin 10.44 kilometre derinliğinde meydana geldi.



Çanakkale'de 4,9 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve çevre illerde de hissedildi


ÇEVRE İLLERDE HİSSEDİLDİ​

Yenice ilçesi merkezli 4,9 büyüklüğündeki deprem Çanakkale'nin yanı sıra, İstanbul, Bursa, Balıkesir, Edirne ve Tekirdağ'da da hissedildi.

Çanakkale'de 4,9 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve çevre illerde de hissedildi


KORKU NEDENİYLE İKİNCİ KATTAN ATLAYAN 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ​

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından acı haberi duyurdu. Bakan Koca yaptığı paylaşımda, "Bu akşam Çanakkale Yenice'de meydana gelen; Çanakkale yanı sıra Balıkesir ve İstanbul'da da hissedilen 4.9 büyüklüğündeki depremde, Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki bir vatandaşımız, korku sebebiyle ikinci kattan atlayarak ağır yaralanmış; ambulansla kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Allah hepimizi afetlerden korusun." ifadelerini kullandı.

Çanakkale'de 4,9 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve çevre illerde de hissedildi


BAKAN YERLİKAYA'DAN İLK AÇIKLAMA​

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Çanakkale merkezli depreme ilişkin "Çanakkale Yenice'de 4,9 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. Çevre illerden de deprem hissedilmiştir. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun." ifadelerini kullandı.

Çanakkale'de 4,9 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve çevre illerde de hissedildi
 
Karakus Çevrimdışı

Karakus

Admin
Yönetici
Kurucu
31 May 2019
2,705
34,057
113
TÜRKİYE

Çanakkale'de gerçekleşen 4,9'luk deprem Marmara'da pek çok ilde hissedilirken, Bursa'da yaşadığı korku nedeniyle ikinci kattan atlayan bir kişi hayatını kaybetti. Bakan Koca, "Vatandaşımız, korku sebebiyle ikinci kattan atlayarak ağır yaralanmış; ambulansla kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir" ifadelerini kullandı.​


Bursa'da bir vatandaş, Çanakkale'de gerçekleşen 4,9 şiddetindeki deprem nedeniyle yaşadığı panikle 2. kattan aşağıya atlayarak yaşamını yitirdi.



Çanakkale'nin Yenice ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 10 km altında gerçekleşen deprem İstanbul da dahil olmak üzere Marmara'daki birçok şehirde hissedildi.

PANİKLE 2. KATTAN ATLAYAN VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ​

Bursa'da yaşadığı korku nedeniyle ikinci kattan atlayan bir kişi hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Bakan Koca, "Bu akşam Çanakkale Yenice'de meydana gelen; Çanakkale yanı sıra Balıkesir ve İstanbul'da da hissedilen 4.9 büyüklüğündeki depremde, Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki bir vatandaşımız, korku sebebiyle ikinci kattan atlayarak ağır yaralanmış; ambulansla kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Allah hepimizi afetlerden korusun" ifadelerini kullandı.

Çanakkale'deki 4,9'luk deprem nedeniyle Bursa'da 2. kattan atlayan vatandaş hayatını kaybetti


BALKONDA YEMEK YERKEN DEPREME YAKALANDI​

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi'nde ikamet eden 27 yaşındaki İsmail Toygar isimli genç adam deprem anında mutfakta yemek yiyordu. Sarsıntıyla birlikte panik olup balkona fırlayan genç adam 2. katındaki balkonun demirlerinden aşağıya doğru sarkıp kendisini bıraktı. Alt kattaki evin balkon demirlerine takılıp yere dengesiz düşen İsmail Toygar başına aldığı darbeyle ağır yaralandı.

O sırada dışarıya çıkan mahalle sakinlerinin görüp ihbar etmesiyle olay yerine gelen 112 ambulansıyla Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Toygar doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ​

Çekirge Devlet Hastanesi morguna kaldırılan genç adamın cesedinin olay yeri polisleri ve Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılacağı belirtildi.

Olaydan sonra Çekirge Devlet Hastanesine gelen Toygar'ın yakınları genç adamın ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi.

canakkale-deki-4-9-luk-deprem-nedeniyle-bursa-da-16912342_2692_amp.jpg
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici