Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Milli Günler 1O KASIM ATATÜRKÜ ÖZLEM VE SAYGIYLA ANIYORUZ

Akrep1961 Çevrimdışı

Akrep1961

TurkvodForum Aktif Üye
Yeni Üye
6 Ağu 2021
56
101
33
63
T.C İZMİR
Ebediyete intikalinin 85.yılında devletimizin kurucusu,ulu önder,Baş Komutan M.Kemal Atatürk'ü rahmet,minnet,şükranla anıyorum.Onun nezdinde tüm şehitlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum,ruhları şad,mekanları cennet olsun.Bugün özgürce yaşıyorsak onların sayesinde. 🇹🇷 ♾️

osmanke Çevrimdışı

osmanke

BELKİ SARAYIMIZ YOKTU AMA BİZ HEP KRAL,DIK
Yönetici
Kurucu
7 Haz 2019
3,322
9,258
113
60
TR,İSTANBUL
Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü; ebediyete intikalinin 86’ncı yıldönümünde, içeriden ve dışarıdan ülkemize yönelik türlü entrikaların sergilenmekte olduğu çok zor bir dönemde anıyoruz.

Atatürk'ün büyük eseri, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşayacaktır. Atatürk, dünyanın çok nadir yetiştirdiği dâhilerdendir. O, bütün bir tarihin seyrini değiştirmiştir. Ruhun şad olsun.

"10 Kasım 1938'den bugüne seni her zamankinden daha çok özlüyor ve daha iyi anlıyoruz. Ruhun şad olsun."
10-kasim-mesajlari-resimli_74787992.jpg

Akrep1961 Çevrimdışı

Akrep1961

TurkvodForum Aktif Üye
Yeni Üye
6 Ağu 2021
56
101
33
63
T.C İZMİR
Ülkemizin kurucusu,ulu önderimiz M.Kemal Atatürk'ü ölüm yıldönümünde saygı ve minnetle anıyorum.Ruhu şad,mekanı cennet olsun. 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici