Turkvod.Com'a hoş geldiniz

Forumumuzdaki konu, rehber ve diğer tüm içerikler yalnızca kayıtlı üyelerimize açıktır. Topluluğumuzun sunduğu tüm fırsatlardan yararlanmak için hesabınızla giriş yapmanız veya yeni bir üyelik oluşturmanız gerekmektedir.

Üyelik işlemi tamamen ücretsizdir ve yalnızca birkaç saniye sürer. Üye olduktan sonra içeriklerin tamamını görüntüleyebilir, konulara yorum yazabilir ve toplulukla etkileşimde bulunabilirsiniz.

Lütfen aşağıdaki butonları kullanarak giriş yapın veya hızlıca kayıt olun ve Turkvod.Com topluluğuna hemen katılın.

29 Şehidimiz var

Puan 113
Çözümler 0
Web sitesi
turkvod.com
KarakusKarakus is verified member.
1582846868191.gif

Son dakika haberi: İdlib'de rejim unsurlarının alçak saldırısı sonrası şehit haberleri geldi. Hatay Valisi Doğan: "İdlib'de rejim kuvvetleri tarafından TSK unsurları hava saldırısına uğramıştır. Bu saldırı sonucu 29Mehmetçiğimiz şehit olmuştur" açıklamasında bulundu

Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum mekanları cennet olsun yaralı askerlerimizede ALLAH tan şifa diliyorum​

osmankeosmanke is verified member.

BELKİ SARAYIMIZ YOKTU AMA BİZ HEP KRAL`DIK
Yönetici
Admin
Puan 113
Çözümler 0
Web sitesi
turkvod.com
osmankeosmanke is verified member.
maalesef en son 33 diye belirtiliyor çok sayıda yaralı var kanallarda o saatte sosyal medya hesaplarını engellediler inşallah daha fazla artmaz rejim askerleri dedikleri resmen ruslar vurmuş askerlerimizi. milletimizin başı sağolsun şehitlerimize allah rahmet eylesin yaralılarımıza acil şifalar dilerim sözün bittiği yerdeyiz.
1582929544850.png

mahmut7272

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
mahmut7272
Ekli dosyayı görüntüle 709

Son dakika haberi: İdlib'de rejim unsurlarının alçak saldırısı sonrası şehit haberleri geldi. Hatay Valisi Doğan: "İdlib'de rejim kuvvetleri tarafından TSK unsurları hava saldırısına uğramıştır. Bu saldırı sonucu 29Mehmetçiğimiz şehit olmuştur" açıklamasında bulundu

Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum mekanları cennet olsun yaralı askerlerimizede ALLAH tan şifa diliyorum​
Başımız sağolsun

Üst Alt