Turkvod.Com'a hoş geldiniz

Forumumuzdaki konu, rehber ve diğer tüm içerikler yalnızca kayıtlı üyelerimize açıktır. Topluluğumuzun sunduğu tüm fırsatlardan yararlanmak için hesabınızla giriş yapmanız veya yeni bir üyelik oluşturmanız gerekmektedir.

Üyelik işlemi tamamen ücretsizdir ve yalnızca birkaç saniye sürer. Üye olduktan sonra içeriklerin tamamını görüntüleyebilir, konulara yorum yazabilir ve toplulukla etkileşimde bulunabilirsiniz.

Lütfen aşağıdaki butonları kullanarak giriş yapın veya hızlıca kayıt olun ve Turkvod.Com topluluğuna hemen katılın.

ARNiX FİBERDE OSCAM PANEL DEĞİŞTİRME

osmankeosmanke is verified member.

BELKİ SARAYIMIZ YOKTU AMA BİZ HEP KRAL`DIK
Yönetici
Admin
Puan 113
Çözümler 0
Web sitesi
turkvod.com
osmankeosmanke is verified member.
ADIM 1: En son sürüm OSCAM-GX dosyanızı PC nize indirip ZİP ten çıkarıyoruz bu dosya aynı türdeki tüm cihazlara uyar.( Hiremco+Arnix Vs )( PC bağlantılı anlatımdır Cihazda CAM AYARLARI menüsünde OSCAM seçili olarak farzedip ona göre anlatmaya başlıyorum.)

EN STABİL SÜRÜM:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

(Verilen versiyonlar kontrol edilip güncellenecektir şu an için stabil olarak çalışan en iyi sürüm budur )

ADIM 2: FLASH-FXP programını çalıştırıyoruz sonra uydu kumandanızın İNFO tuşuna basarak karsımıza gelen IP versiyon karşısında yazan 192.168..... devam eden adresi giriyoruz. ( KULLANICI ADI:root----PAROLA:dreambox ) Bağlan üzerine gelip OK liyoruz.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

ADIM 3:Arkadaşlar aşağıdaki resimdeki gibi karşımıza pencere gelecektir Home+Gx + sonrasında bu resimdeki adımları izliyoruz eğer bu seçenek çıkmaz ise resimdeki direkt çıkarsa şekilde aynen devam ediyoruz.

ADIM:4 Çift tıklıyoruz

ADIM 5: Karşımıza bu ekran geliyor buraya bir şey yapmadan 6 nolu adıma geçiyoruz.

ADIM 6: Okla işaretli SOL taraftaki dosyayı resimde görülen en üst seçenekle SAĞ taraf için aktar diyoruz eğer soru gelirse üzerine aktar diyoruz.

ADIM 7:Aktarmadan sonra sağ tıklıyoruz ve alttaki ekrana geliyoruz ve tıklıyoruz.

ADIM 8:

ADIM 9: Pc nizin tarayıcısına cihazdaki ıp adresini yazıyoruz karşımıza gelen pencereden versiyon olana gelip tıklıyoruz

ADIM 10: Ve şimdi artık cihazımızda son versiyon OSCAM.

KOLAY GELSİN İYİ KULLANIMLAR...

ÖNEMLİ NOT:Konunun ilk mesajında anlatılan USB ile yükleme yöntemi ben bu çalışmayı yaptıktan sonra çıkmıştır.İsteyen istediği gibi gönlüne göre yükleme yapabilir.

ADIM 1: En son sürüm OSCAM-GX dosyanızı PC nize indirip ZİP ten çıkarıyoruz bu dosya aynı türdeki tüm cihazlara uyar.( Octagon sx88+Hiremco+Arnix Vs )( PC bağlantılı anlatımdır ilk mesajda USB ile ayrıca anlatım yapılmıştır isteyen istediği gibi yükleyebilir.Cihazda CAM AYARLARI menüsünde OSCAM seçili olarak farzedip ona göre anlatmaya başlıyorum.)

(Verilen versiyonlar kontrol edilip güncellenecektir şu an cihazlarında V-82 yüklü olanların yüklemesine gerek yoktur.!

ADIM 2: FLASH-FXP programını çalıştırıyoruz sonra uydu kumandanızın İNFO tuşuna basarak karsımıza gelen IP versiyon karşısında yazan 192.168..... devam eden adresi giriyoruz. ( KULLANICI ADI:root----PAROLA:dreambox ) Bağlan üzerine gelip OK liyoruz.

ADIM 3:Arkadaşlar aşağıdaki resimdeki gibi karşımıza pencere gelecektir Home+Gx + sonrasında bu resimdeki adımları izliyoruz eğer bu seçenek çıkmaz ise resimdeki direkt çıkarsa şekilde aynen devam ediyoruz.

ADIM:4 Çift tıklıyoruz

ADIM 5: Karşımıza bu ekran geliyor buraya bir şey yapmadan 6 nolu adıma geçiyoruz.

ADIM 6: Okla işaretli SOL taraftaki dosyayı resimde görülen en üst seçenekle SAĞ taraf için aktar diyoruz eğer soru gelirse üzerine aktar diyoruz.

ADIM 7:Aktarmadan sonra sağ tıklıyoruz ve alttaki ekrana geliyoruz ve tıklıyoruz.

ADIM 8:

ADIM 9: Pc nizin tarayıcısına cihazdaki ıp adresini yazıyoruz karşımıza gelen pencereden versiyon olana gelip tıklıyoruz

ADIM 10: Ve şimdi artık cihazımızda son versiyon OSCAM.

KOLAY GELSİN İYİ KULLANIMLAR...

Üst Alt