Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

DİKKAT: TÜM ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE FORUM KURALLARI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osmanke Çevrimdışı

osmanke

BELKİ SARAYIMIZ YOKTU AMA BİZ HEP KRAL,DIK
Yönetici
Kurucu
7 Haz 2019
3,050
8,628
113
59
TR,İSTANBUL
TURKVOD forum konu sayfalarında paylaşımlara uygun davranmayanlar ilk olarak uyarılacak daha sonra uyarıyı dikkate almayanlar süresiz olarak uzaklaştırılacaktır üyeliği iptal edilenler tekrar üye olmak isteyenler yada başka bir isim altında üyelik yapamaayacaklardır .
1-]Üyelerin forumda açılmış oldukları konular ve yazdıkları mesajlar konu ve bölüm ile alakalı olmalıdır, Sadece mesaj sayısını arttırmaya yönelik konular açmak & mesajlar yazmak , açılmış konulara ilgi ve alakası bulunmayan mesajlar yazmak (Flooding yapmak) suçtur ve tespiti durumunda ilgili kişi hakkında yaptırım uygulanacaktır.

2-]Kullanıcılar foruma üye olurken,sadece bir kullanıcı adı kullanarak,geçerli bir mail adresi ile ,anlamlı bir kullanıcı adı üye olmak zorundadırlar, ahlaksız,anlamsız,argo, ve sırf üye olmak için formalite icabı alınmış olan nickler BAN edilir, URL adresi şeklinde veya reklam içerikli üyelik ismi kullanımı yasaktır. İki farklı nick ile kullanıcı üyeliği alınması durumunda üyeye ait tüm nickler süresiz BAN edilir.

3-) Üyelerin açmış oldukları konularda, yazmış oldukları mesajlarda ve imza alanlarında ; reklam içerikli yazılar veya bu tarz sayfalara yönlendirilmiş linkler,her türlü üyelik gerektiren linkler, üyelik gerektiren linkler üzerinden yapılan yönlendirme linkleri ve kendi kişisel bilgilerini(e-mail,msn,twitter,facebook adresleri vb.) vermeleri yasaktır.Kişisel iletişim için acil durumlarda PM(özel mesaj) yolu kullanarak iletişim bilgileri verilebilir.

4-) Üyeler foruma yazacakları mesajlarda siyasi yada politik yazılar, dini istismar edici yazılar , toplum tarafından kabul görmüş dini, örfi değerleri aşağılayıcı yazılar, polemik yaratacak şekilde tahrik edici yazılar ,Kişisel tartışmalar,hakaret ve de ahlak dışı küfürlü yazılar,argo kelimeler kullanmaları Yasaktır.!


5-) Forumda paylaşıma sunulan oyun ve yazılımlar (Software) mümkün mertebe yazılım firmalarının kendi paylaşım sitelerinden link verilmesine özen gösterilecek, böyle bir imkan bulunmuyorsa başka bir upload sitesine yönlendirme yapılabilecektir.

6-) Forum içerisinde oyun ve yazılımlarla (Software) ilgili illegal (crack, serial ve bu tip bilgileri içeren download linkleri) her türlü bilgi paylaşımı kesinlikle yasaktır. Sadece ücretsiz, Shareware ve telif hakları gereği sakıncası olmayan oyun ve yazılımlar paylaşılabilir.

7-) Bu üstteki kurallar aktif olan her kullanıcıyı ilgilendirir ve herhangi bir ihlal ve yaptırım durumunda bunlardan sorumlu olduğunu unutmamalıdır.

8-]Forum içersinde uyelik kademeliktir.50 mesaj yazan uyemiz otomatikman 1 gun sonra super uye konumuna geçmektedir.(uye rengi farklı,dosya ekleme eklentisi diğer uyelerden farklı statu özelliklerine sahip)Bu tamamen sizin paylaşımlarınıza kalmış bir olaydır.Super uye olmak için her konuya mesaj yazıp gereksiz konulara teşekkur yazısı vb gibi yazılar o yazılan mesajların silimine neden olacaktır.

9-]Foruma yeni uye olanların dosya indirilmesi için forumumuzda en az 1 mesajı olması gerekmektedir.(Uyeliklerin robot bilgisayarlar tarafından yapıldıgını önlemek amacıyla bu guvenlik sistemi getirilmiştir )Forum duzeni acısından eklenti olan dosyalara teşekkur yazabilirsiniz yalnız saçma sapan cxcjkjks sjksksk bu tür şeylerin yazılması kesinlikle ban sebebidir forumdan suresiz atılmasına neden olmaktadır.

10-) Bu kurallar gerekli görülen hallerde yeniden düzenlenebilir; her katılımcı bu bölümü mümkün mertebe takip etmek zorundadır.


Kişisel Bilgileriniz: Foruma üye olurken girdiğiniz kişisel bilgileriniz sadece forum yöneticileri tarafından görülecektir. Girmiş olduğunuz bilgileri istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. (Kullanıcı Adı'nız hariç)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici