ziyasoydan
Yeni Üye
- Konu Yazar
Arkadaslar Bazi Arkadaslar Digiturk actigini soluyolar irdeto2 yi İzleyeyen varmi?
Forumumuzdaki konu, rehber ve diğer tüm içerikler yalnızca kayıtlı üyelerimize açıktır. Topluluğumuzun sunduğu tüm fırsatlardan yararlanmak için hesabınızla giriş yapmanız veya yeni bir üyelik oluşturmanız gerekmektedir.
Üyelik işlemi tamamen ücretsizdir ve yalnızca birkaç saniye sürer. Üye olduktan sonra içeriklerin tamamını görüntüleyebilir, konulara yorum yazabilir ve toplulukla etkileşimde bulunabilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki butonları kullanarak giriş yapın veya hızlıca kayıt olun ve Turkvod.Com topluluğuna hemen katılın.
Bende Merak ettim varmı bilgisi olan ustalar?Arkadaslar Bazi Arkadaslar Digiturk actigini soluyolar irdeto2 yi İzleyeyen varmi?
Usta Ben bulamadım bilgine direk link atarmısın yada yapan bilgisi olan ustalar varmı test eden ?evet bazıları Cccam ile izlediğini söylüyor forumlarda ancak bir kaç forum,da ise artık Cccam ile değil oscam ve buna benzer cam,ler ile izlendiğini ve dahası,da bunun satışını avrupa üzerinden bir ünlü çinli sitenin yaptığı yazılmış ve buna istinaden bir araştırma yaptım ve böyle bir detayı bu çinli sitenin satışı olduğunu gördüm ve onlarda bir çoğumuzun bildiği egygold servise isimli siteden alarak satış yapıldığı görülüyor fiat olarak rakam bu US $3.99 - 7.86 (48 saatlik,de test veriyor) yinede sormadan bilgi almadan test etmeden kesinlikle alınmamalı diye düşünüyorum bilgilerinize.
bu alttakı yazışmalar bir,iki forumdan alıntı 25-7-2019 tarihlidirUsta Ben bulamadım bilgine direk link atarmısın yada yapan bilgisi olan ustalar varmı test eden ?