Turkvod.Com'a hoş geldiniz

Forumumuzdaki konu, rehber ve diğer tüm içerikler yalnızca kayıtlı üyelerimize açıktır. Topluluğumuzun sunduğu tüm fırsatlardan yararlanmak için hesabınızla giriş yapmanız veya yeni bir üyelik oluşturmanız gerekmektedir.

Üyelik işlemi tamamen ücretsizdir ve yalnızca birkaç saniye sürer. Üye olduktan sonra içeriklerin tamamını görüntüleyebilir, konulara yorum yazabilir ve toplulukla etkileşimde bulunabilirsiniz.

Lütfen aşağıdaki butonları kullanarak giriş yapın veya hızlıca kayıt olun ve Turkvod.Com topluluğuna hemen katılın.

Eutelsat 7E° Digitürk

ziyasoydan

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
ziyasoydan
Arkadaslar Bazi Arkadaslar Digiturk actigini soluyolar irdeto2 yi İzleyeyen varmi?

Körfezli41

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
Körfezli41

osmankeosmanke is verified member.

BELKİ SARAYIMIZ YOKTU AMA BİZ HEP KRAL`DIK
Yönetici
Admin
Puan 113
Çözümler 0
Web sitesi
turkvod.com
evet bazıları Cccam ile izlediğini söylüyor forumlarda ancak bir kaç forum,da ise artık Cccam ile değil oscam ve buna benzer cam,ler ile izlendiğini ve dahası,da bunun satışını avrupa üzerinden bir ünlü çinli sitenin yaptığı yazılmış ve buna istinaden bir araştırma yaptım ve böyle bir detayı bu çinli sitenin satışı olduğunu gördüm ve onlarda bir çoğumuzun bildiği egygold servise isimli siteden alarak satış yapıldığı görülüyor fiat olarak rakam bu US $3.99 - 7.86 (48 saatlik,de test veriyor) yinede sormadan bilgi almadan test etmeden kesinlikle alınmamalı diye düşünüyorum bilgilerinize.

Körfezli41

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
Körfezli41
evet bazıları Cccam ile izlediğini söylüyor forumlarda ancak bir kaç forum,da ise artık Cccam ile değil oscam ve buna benzer cam,ler ile izlendiğini ve dahası,da bunun satışını avrupa üzerinden bir ünlü çinli sitenin yaptığı yazılmış ve buna istinaden bir araştırma yaptım ve böyle bir detayı bu çinli sitenin satışı olduğunu gördüm ve onlarda bir çoğumuzun bildiği egygold servise isimli siteden alarak satış yapıldığı görülüyor fiat olarak rakam bu US $3.99 - 7.86 (48 saatlik,de test veriyor) yinede sormadan bilgi almadan test etmeden kesinlikle alınmamalı diye düşünüyorum bilgilerinize.
Usta Ben bulamadım bilgine direk link atarmısın yada yapan bilgisi olan ustalar varmı test eden ?

ziyasoydan

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
ziyasoydan
Aynen Doğrudur Nashare De aciyo 7E yi Am Nashare Kod Bulamadim

ziyasoydan

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
ziyasoydan
Hataydan 42-39-31-19-16-13-9-7-5-0.8-1-4-7-8 Şuan ki Aktif Uydular

BELKİ SARAYIMIZ YOKTU AMA BİZ HEP KRAL`DIK
Yönetici
Admin
Puan 113
Çözümler 0
Web sitesi
turkvod.com
Usta Ben bulamadım bilgine direk link atarmısın yada yapan bilgisi olan ustalar varmı test eden ?
bu alttakı yazışmalar bir,iki forumdan alıntı 25-7-2019 tarihlidir
digiturk irdeto2 cihaz ve kart numaraları eşleşmeli sistemi kullandığı için artık cccam ile açılmıyor.
arkaadaşım yalan yanlış yazılar yazıp mileti kandırmayın tivibu açık server şuan için yok ıks server olarak forever server de dsmart açık stabil donmasız orco serverde 8 aydır digiturk açık dsmart yeni ekledilr onda kırılma donma var *** den kaynaklı biçok açık kanal var astra csat beinler vs vs enigma için diği şuan pulig bi eklenti üstünde avrupa için satışı olan var size bi eklenti veverece oscam pulig onu kuracaksınız ve size verdiği bi şifre ile bu plig giriş yapıp izliyeceksiniz aylık 7 10 euro arası satıyolar tükiye satışı yok diyolar
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

ziyasoydan

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
ziyasoydan
1506t SCR2 Var CCCAM İLE BİRÇOK KANALLAR AKTİF ACIYOR 7E yi Açmak İçin Birçok CCCAM SERVER ARADIM AÇMIYOR Ama

Üst Alt